TOSSA DE MAR: UN RECORREGUT PER LA NOSTRA HISTÒRIA

Des del paleolític fins al s. XXI, passant per la Turissa romana, la Tursa medieval, la Tossa moderna que acollí artistes i intel·lectuals fins la Tossa de Mar turística i amb encant que trobem avui dia, trobareu vestigis de la nostra història arreu del nostre poble, que fan de Tossa un museu vivent fascinant: museu de Tossa, Vil·la romana dels Ametllers, recinte emmurallat de Vila Vella, Torre de Can Magí, Capella de la Verge dels Socors, església neoclàssica de Sant Vicenç, antic Hospital de Sant Miquel, Santuari de Sant Grau i Casa Sans.

LES NOSTRES PLATGES I CALES

Tossa de Mar ha mantingut l’encant d’una població marítima petita, on trobareu espais de gran bellesa enmig de la natura, envoltats de cales i platges en un dels paratges més emblemàtics de la Costa Brava: penya-segats i miradors formen platges i caletes on perdre-us i gaudir del silenci i de la mar.

MUSEU ETNOGRÀFIC DE TOSSA DE MAR

Can Ganga o Can Leandro és una masia fortificada del s. XVI, inicialment davant del mar i per defensar-se dels atacs pirates tan freqüents a l’època. És un exemple de gòtic civil popular, on actualment trobareu el museu etnogràfic de Tossa de Mar.

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DELS FARS

Al Far de Tossa de Mar trobareu el Centre d’Interpretació dels Fars, concebut per a explicar de manera didàctica i sensorial l’evolució i la personalitat dels fars al llarg de la història. Una mirada completa -de l’arquitectura a la part emotiva- d’un element molt simbòlic de la mar.